Spinning ELIXIATreningsrapport

Vinninga opp i spinninga ?

Neida – her får vi alle solid betalt for arbeidet vi legger ned. Saldoen i ”treningsbanken” øker jevnt og trutt gjennom høsten og vinteren – når sesongen starter er det tid for å tære litt på kapitalen i form av uttak av oppsparte krefter. Stian kjørte en kanonbra spinningøkt onsdag kveld, med fokus på intervaller. Vi kjørte 7 relativt korte intervaller (ca 4 minutter) med høy intensitet og puls opp mot minst 84 – 87  % siste halvdel av hver intervall. Gode pauser mellom intervallene – puls ned mot 70 %. Oppvarming i forkant og noen rolige minutter til slutt, for å få pulsen ned mot hvilemodus igjen før natta. Til sammen holdt vi det gående i en drøy time. Gledelig med nesten helt full sal (40 stk, kun 4 ledige sykler) nok en gang – meget bra at så mange har lagt spinningen inn i treningskalenderen under faste gjøremål for uka. Neste gang er det Vegar som er instruktør – kan fort bli både hardt, kjekt og lærerikt det også !

Share this nice post: