KlubbnyttTurritt

Bryne CK i Nordsjørittet 2012

Bryne CK stiller også i 2012 lag til nordsjørittet, og i den forbindelsen så trenger jeg å få vite hvem som ønsker å være med på laget.
Første frist i forbindelse med påmeldingen av laget kommer snart, og jeg trenger derfor å få en oversikt over hvem som ønsker å være med på laget. Så hvis du ønsker å være med på Bryne CK sitt lag så må du svare meg på denne mailen innen
25/11-2011 slik at jeg kan få registrert antallet vi blir på laget før fristen.
Det at du vil være med på laget til Bryne CK garanterer ikke at du får plass i rittet, men du får mulighet til å være med å «kjempe» om de plassene som deles ut til lag. Hvis du ikke skulle få tildelt plass så vil du få beskjed om dette før den vanlige tildelingen slik at
du kan få en ny mulighet der.
Du må selv betale for en eventuell plass du får i nordsjørittet, men hvordan dette foregår kommer jeg evt tilbake til senere.
Mvh Nordsjøritt kontakt BCK  Kjell Kro kkro@lyse.net

Share this nice post: