Barne og Ungdoms avdeling

Bryne CK Barne og ungdoms avdeling

Bryne CK ønsker å starte opp en barne og ungdoms avdeling, Målgruppen vil være 10 år – og oppover,

Tanken er å fordele de yngste fra 10-14 år i en gruppe og de eldste fra 15 år og oppover i en gruppe.

Oppmøte sted vil være ved kinoplassen tirsdager kl. 18:00 og vi vil benytteområde i sandtangen og langs Frøylands vannet. Når midgardsormen åpner vil vi også benytte Bryne CKogen. For de eldste vil det bli mer målrettet trening i form av litt lengre turer og mer krevende løyper.

Målet er å gi barn og unge et tilbud hvor mestring, trafikk sikkerhet og felleskap vil være viktige faktorer.

Ønsker i denne omgang å få tilbakemelding på om noen kunne tenke seg å være med å dra dette i gang.

Pr i dag så vi Arnt Sigve Undheim og Frode Mehus være med, men skulle gjerne hatt noen til. Send meg en mail på frode.mehus@bryneck.no eller kontakt meg på mobil 97137193.  Så samles vi og ser inn på opplegget i felleskap.

Mvh.

Frode Mehus og Arnt Sigve Undheim

***********************************************************************************************

8 april 2016. Rosseland BK Gutter 10 i Bryne CKogen

Bryne CKogen hadde torsdag besøk av Rosseland BK sine gutter 10 som la sin trenings økt til skogen, det var 17 ivrige gutter som ankom skogen for å teste den blå løypa, stor iver og bare smilende fjes var å se, det gikk ikke mange runden i blå løype, før gutta ville ha mer utfordringer og tok innover i skogen på oransje stier. Dagens økt ble avsluttet med en oppvisning i Rio løypa av Thomas Nærland og Rolf Helge Selliken til guttenes store begeistring, og jeg tror både Thomas og Rolf Helge fikk seg noen nye beundrere fra fotball miljøet J denne kvelden.

Så får vi håpe at noen av disse unge ivrige fotballspillerne har lyst til å sykle mer i skogen. Tirsdag 19. April kl. 18:00 starter BCK’s Bare og ungdoms avdeling opp med trening for de som er født i 2006 og eldre.

Bilder fra Torsdagens besøk ser du her  https://flic.kr/s/aHskuvGxik