Nyhet diverse

Referat Nordisk mesterskap

M45-49
Her deltok Einar Lode, som kjørte i landslagsdrakt. Han var en klar medaljekandidat. Underveis i rittet var det mye rykk og napp. Flere ryttere gikk i brudd. Einar prøvde også, men ble innkjørt. Til slutt hadde feltet sluppet hele 9 ryttere avgårde, Dermed ble det et heller kjedelig ritt for Einar som måtte ta til takke med å spurte om 10. plass. Han vant spurten i hovedfeltet enkelt og viste hva han er god for.

M50-54
Her stilte Geir Henning til start. En stor del av feltet bestod av sterke og kjørekåte dansker, så det ble satt fart fra start. Var stadig noen som gikk i brudd men feltet hadde hele tiden kontroll. Feltet ble etter hvert halvert, men Geir Henning satt lett med. Med ca 30 km igjen slutter den elektroniske giren å virke, og han må kjøre resten av løpet med kun 52/17 utveksling. Tungt oppover og veldig lett nedover. Og ikke noe å spurte på. Satt allikevel med feltet inn og klarte merkelig nok å sitte inn til andre plass i hovedfeltet. Bare så synd at to ryttere klarte å stikke av mot slutten, så det ble den sure 4. plassen. Men må allikevel være meget fornøyd, tekniske problemer tatt i betraktning.