Vi spinner i gang !

Posted on Posted in Spinning ELIXIA

Da starter vi opp igjen med spinning Bryne CK hos ELIXIA Bryne torsdag 31. oktober kl 20. Frode Mehus er ansvarlig for sesongens første økt. Meldingen fra Frode er klokkeklar:

Det blir tempo- trening ! Vi kjører først en god oppvarming, så kjører vi på med 2 x 20 min tempo-drag, til slutt en god nedsykling. Fokus på å holde pulsen opp mot terskel – fart og belastning er to nøkkelord. Her blir det full trøkk fra første tone/tråkk.

Stikkord er da kort/kort, godt med drikke, pulsklokke, håndkle og godt humør – så er vi klar for ei kvalitetsøkt med høy intensitet ! Klarer vi å kline til med full sal allerede fra starten av ? Husk påmelding via hjemmesida er åpen fra tirsdag kl 18 – link til Påmelding spinning øverst under menyvalg Klubben.

Share this nice post: