Dametreningå lørdag

Posted on Posted in Damegruppen, Nyhet diverse, Ute på tur!

BCK jentetur med gutter på lur. 13 stk. møtte ved kinoplassen på Bryne 8 jenter og 5 gutter. Lillian hadde ei flott løype på tapetet, først til Kverneland via Sandtangen, over stokk og stein inn til Ålgårdsbanen via Kalberg, fulgte veien videre inn til Svilands alper, pinglebakken, inn i Melsheia og ned til Bråstein. Videre tok vi til Ålgård og Sikveland hvor Siri ble levert på døren hjemme. Vi andre syklet videre til Bryne, jeg og Idar fant ut at Lillian ikke kunne ha det verre en Siri og fulgte henne til Klepp, vi tok strake veien tilbake til Bryne. Det ble ca 8 mil og godt 4 timer. Turen i dag var i alt mulig terreng også inni kratt hvor vi så ut som skikkelig hulder når vi kom ut (til opplysning så var det ingen av mennene som syklet inn i krattet). Veldig bra stifinner som vanlig, vi kan takke Lillian for dette, eller takk for turen alle sammen! 🙂 MH Se bilder.

Share this nice post: