Nyhet diverseTreningsrapport

Søndagsturen 25 mars

Endelig stemte det, sommerforhold når det ble sommertid og racertid. Vi var 10 stk som  hadde stilt klokken riktig og tok ut fra kinoplassen kl. 9, dette var Stig Rune, Eirik, Thomas, Magnar, Tore, Odd Rune, Norodd, Karl, Lars og Geir. For å merke minst mulig til den lille nordvest vindens om var satte vi nasen mot Undheim og Ålgård, tok på østsiden av Limavannet forbi Gjesdal kirke og gjennom ”nera Brekkå” til Oltedal. Opp Seldalsbakken jobbet alle i sin egen passelige puls, det betydde alt fra 60-90%. Vi samlet oss på toppen, her traff vi de Nærbø som også hadde ”samling”. Herfra la vi oss i bukken og nøyt racerlivet nedover bakken og inn i Søredalen til Sviland og E39 på Bråstein. Fra Figgjo var ruta Åslandsbakken, Fjermestad, Eikeland, Undheim, Nærbø og hjem til Bryne. Fin tur på stort sett tørr asfalt. God temperatur, ca 10 grader, men sola klarte bare unntaksvis å slåss seg gjennom disen. Vi besteg 900 høydemeter og tilbakela ca 9 mil på noe over 3 timer. God drøs hele tiden, kjekt at sydenfarerne også var representert, Thomas og Magnar Malaga fikk gitt oss misunnelige hjemme fristende referat.  Takk for turen og laget på nok en god søndagstur med BCK.

Geir

Share this nice post: