Bryne CK lagetTreningsrapport

Søndagsturen 11 mars!

Det imponerende gode oppmøte fra vinterens innetreninger har nå fortsatt på søndagsturene. Flott syn og inspirerende treningsfellesskap og ta av gårde fra kinoplassen i lag med godt 30 BCK’ ere, både kvinner og menn!  Turen gikk langs Frøylandsvannet til Kalberg og en ”litt utenom den vanlige” jernbanetraseen til Figgjo. På Figgjo kom Gunleif og en til fra BCK som tok ut samtidig med oss fra kinoplassen, men på en alternativ rute. Vi sa God tur videre til hverandre og fortsatte de lange seige bakkene opp mot Flassamyra. Litt teknisk trøbbel for Marton her, gjorde at han måtte si takk for laget så langt og snu hjemover. Den flotte utsikten på toppen av Flassmyra fikk vi ikke nyte, toppen  druknet i skodd. I God fart nedover mot Tjesseim tok vi av gjennom et par gårdstun og gjennom en skog slik at vi kom ut ved Arboretet. Herfra ble det gjennom Arboretet, Melsheia, Hundeskogen og tilbake til Kalberg. Etter dette satte de fleste nasene i naturlig retning hjemover til velfortjent hvil, og med den gode søndagsfølelsen. Av de som ennå var igjen på Kverneland tok vi turen via  Njågården, Hinnaland og Vestly tilbake til Bryne.

Håper alle synes turen med tanke på puls og andre ting ble overkommelig. Stian gjorde en god jobb i halen for å passe på at alle var med. Turen på ca 3 timer ga oss i underkant av 700 høydemeter. Kjekk tur i lag med enda kjekkere folk. Dette er god trening som vi skal høste av når Bryne CK lagene på Colorlinetour skal farge Setesdalen på vei mot Hovden!

Geir

Share this nice post: