Nyhet diverseSpinning ELIXIA

Intervalløkt på spinningsykkelen

Ei gild og effektiv spinningøkt vel gjennomført hos ELIXIA Bryne torsdag kveld. Fortsatt imponerende bra oppmøte, vakkert syn med mange røde ambassadører. Stian kjørte pyramideintervaller denne gangen. Starta først med rolig oppvarming i noen minutter, før vi klinte til med intervaller av ulik lengde. 2-3-4-5-6-4-3-2 minutters jobbing med 1-1,5 minutts pause mellom hver intervall. Puls i området 84-87 % av makspulsen på intervallene. Dette kommer vi i form av! Rolig nedsykling og bøy/tøy til slutt – en god time «på jobb» med glede i hvert tråkk. Husk at vi ikke kan trene så intensivt og hardt hver gang vi rører på oss – her må det kombineres med rolige økter i sone 1. Neste torsdag blir det vikar for Vegar (proffene lader opp i Spania!). Vi holder det gående i spinningsalen ut mars måned, før utesesongen tar over for fullt. Velkommen tilbake!

Share this nice post: