Treningsrapport

Søndagstreningen 4 mars!

Godt oppmøte, 20 vårkåte ryttere møtte på kinoplassen kl. 9. Målet for turen var lett terreng med mye grusveier og minst mulig asfalt og hovedveier. Syklet inn i Sandtangen til Vardheia og grusveiene derfra til Tu og Tinghaug, lurte oss utenom ”killerbakken” med en mer human bakke. Fortsatte mot Kleppe og Horpestad, herfra forserte vi steppelandet på kryss og tvers på grus- og gårdsveier. Da vi etter ca 1,5 timer hadde krysset RV 44 på Salte og kommet til Hognestad begynte de første 2-3 og si takk for seg. Resten av gjengen fortsatte på grusen slik at det ble gardsbesøk både på Oma, Løge, Norheim, Hinnaland, Njå og Kverneland. Første punktering kom på Njå, men den ble for kjapt lappet til at vi rakk middag på Njågarden. Noen flere måtte si takk for seg når vi hadde vært på Kverneland og Øksnevad. Håper det ikke var bomturen ned en kjekk bakke og ut på jordet som skremte….Fra Øksnevad kom dagens lengste asfaltøkt, den gikk fra Skjæveland til Voll, bare avbrutt av en punktering og kjapp lapping. Etter dette kom vi til dagens hardeste bakke, den gikk fra ”nera” Gruda og over til Verdalen. Så var det bare å cruise tilbake til Bryne via Kleppe, Klepp st. grusen langs Frøylandsvannet til Sandtangen. Fin tur. Stort spenn i gruppa fra de som kanskje hadde årets første tur ute?, til de som har vært ute noen flere ganger. Blir vi like mange neste gang, bør vi gjerne vurdere å dele gruppa i to? Takk for laget med en flott sykkelgjeng. Geir

Share this nice post: