Spinngalne BCK-ere !

Posted on Posted in Spinning ELIXIA

Nok en vel gjennomført spinning hos ELIXIA Bryne med ”goe gang” og full sal (en ledig sykkel). Frode tok oss med på ei gild, hard og effektiv økt på sykkelen – ikke mye fred å få underveis. Men, desto bedre er følelsen etterpå. Først en dose oppvarming i noen gode minutter. Så var det bare å fokusere på arbeidsoppgaver i en solid bolk med vekt på en kombinasjon styrketråkk og noen litt ”lettere” partier. Men, ”non-stop” uten særlig rom for pauser underveis. I hele denne arbeidsperioden skulle pulsen helst ligge opp mot 87 % av maks. Avslutningen av denne bolken tror jeg bringer de fleste et godt stykke ned i kjellertrappa – spurt siste 30 sekunder skviser ut siste rest av krefter. Til slutt rolig nedsykling og bøy og tøy. Totalt holdt vi det gående i drøye 70 minutter. Tror alle har meget godt utbytte av slike økter, i en kombinasjon med f eks rolig langkjøring og eventuelt annen type trening. Uansett, vi bygger oss nå opp til sesongens mange utskeielser – her er det bare å stå på for fullt videre framover. Neste gang er det Rolf Helge sin tur – ikke godt å vite hva den karen kan finne på !

Share this nice post: