Vel gjennomført spinning

Posted on Posted in Spinning ELIXIA

Spinning BCK hos ELIXIA Bryne med tilnærmet fullsatt sal er en fin opplevelse. Lillian hadde satt sammen en hard og effektiv pakke – det lukta svidd i salen etter at vi var i mål. Starta forsiktig med ca 10 minutter rolig oppvarming. Så var det «på jobb» og i gang med 6 x 4 minutters intervaller – aktive pauser på ca 3 minutter mellom hvert drag. Vi sto for det meste på intervallene. Hardt og brutalt når det står på, men godt etterpå. Puls for egen del mellom 85-90 % av maks på hver intervall. Uansett, dette kommer vi i form – husk bare å kombinere med roligere økter. Rolig nedsykling i ca 10 minutter til slutt – økta varte totalt i ca 1 time. Neste gang smeller Frode til med ei ny økt av den gode sorten – populært kalt ”+87 % med bare gleden i hvert tråkk” !

Share this nice post: