Lørdags treningen med Lene

Posted on Posted in Damegruppen, Treningsrapport

Flott høstvær denne lørdagen, og alt låg til rette for en fin treningstur. Lillian, Mari S, Iris, Tone, Lene Byberg, Wenche H + John fra Hommersåk syklet langs Frøylandsvatnet, via Kalberg, langs jernbanelinja, opp via  ett grustak og videre på oppsida av skytebanen, retning Melsheia og Arboreet. Der tok me inn på Høsttur-løypa og møtte tømmerhoggere som sperret store deler av veien. Så tilbake inn i Arboreèt retning Sviland, inn på Høstturløypa og tilbake til Melsheia og Bråstein. Derfra til Figgjo, Åslandsbakken, Trollskogen, Fjermestad, Kverneland og Frøylandsvatnet. Takk for kjekk tur på ca 3-3,5 time og 6-7 mil. Gilt å ha med Lene og få litt treningstips. Det er god plass til flere på treningene, og kanskje blir Lene med flere ganger….? Wenche H

Share this nice post: